dieselmotorer: Tryk på fordelen!

Hvis du ejer en diesel drevne køretøjer, du nok sætte pris på de iboende kvaliteter af denne type af motor. Mere drejningsmoment, bedre brændstoføkonomi, lettere vedligeholdelse er nogle af attributterne ved at eje en diesel drevne køretøjer. Nogle bilister klager stadig, om de svage motoreffekt, især når accelerere fra en fuld stop. Hvad du måske ikke ved er, at en dieselmotor kan finjusteres til at producere mere magt uden at skade brændstoføkonomi. Lad os tage et kig på dieselmotorer og hvad du kan gøre for at presse ud mere magt.

Takket være arbejdet af en mand, Rudolf Diesel, har vi et valg når det kommer til at køre. Udover hybrid eller rotary motorer er den vigtigste måde de fleste køretøjer køre via en benzin drevne forbrændingsmotor. Dog med Diesel’s 1892 patent af motor, der bærer hans navn, har diesel magt spillet en betydelig rolle i kraftoverførsel busser og lastbiler på tværs af Nordamerika. Nogle personbiler, især afhente lastbiler, er også diesel drevne giver bilisterne et alternativ til benzin.

Dieselmotorer har følgende fordele i forhold til deres benzin kolleger:

Diesels bruge luft komprimering til at oprette forbrænding kontra brændstof/luft blandingen kræves af benzin drevne biler. Denne attribut betyder at diesel motorer ikke kræver tændrør og dermed ikke behøver at blive tunet op.

Dieselolie har en højere brændstof tæthed end benzin resulterer i brændstof økonomi stigning på 20-30% over sammenlignelige benzin drevne modeller.

Dieselmotorer er billigere at vedligeholde de har mindre dele kontra en benzinmotor. Levetiden for en diesel motor er også betydeligt længere.

Hvis det er drejningsmoment skal du, især for at trække en båd, campingvogn eller udstyr, end en dieselmotor har fordelen. En dieselmotor er absolut langsommere, især når du starter fra en død stop, men når klatring bakker eller går over broer, din diesel drevne køretøjer kan absolut håndtere udfordringen.

Så, hvorfor er ikke flere køretøjer bygget i Nordamerika diesel drevne? Et par grunde, herunder:

Strengere emissioner kontrol standarder. Dieselmotorer forurener mere, så ikke mange producenter har forbedret teknologi til at producere en motor, der er miljøvenlige. Men flere kommende motorer fra VW og andre kan ændre alt dette.

Ikke nok strøm. Ja, er en fælles klage, selv med turbo gaspedalen er sluppet, at motorerne ikke er stærk nok. Nordamerikanske drivere er vant til at komme på motorvej med et minimum af indsats. Med en diesel motor, kan det tage så meget som to gange så lang tid at få op til fuld hastighed.

Heldigvis, flere eftermarked produktudviklere hjælper bilister presse ud mere strøm fra deres dieselmotorer. Ydeevne programmører, lavet til specifikke dieselmotorer, hjælper bilister ser en pæn stigning i hestekræfter og stigninger i drejningsmoment. Nogle af disse eftermarkedet dele skønhed er, at de ikke skader brændstoføkonomi. I virkeligheden, hævder nogle at hjælpe med at forbedre den.

Ja, antallet af diesel drevne personbiler i øjeblikket på nordamerikanske motorveje er i øjeblikket meget små; men med nyere, renere og stærkere motorer på måde, du kan hurtigt finde dig selv vælger diesel drevne køretøjer også.

Leave a Reply

Your email address will not be published.