Forberede barnet dit hus

Få klar til en nyfødt er meget spændende. Der er så meget at gøre for at holde din baby, behagelig og glad, at nogle gange ikke kan du vide hvor man skal begynde. Du skal gøre dit hus hyggeligt, rent og behageligt for baby, der er sikret mod eventuelle farer eller skadelige sygdom.

Her er nogle tips til at forberede dit hus til din nye ankomst.

1. det er vigtigt at sikre dit hjem og de omkringliggende barn. Barnets nysgerrighed kender ingen grænser, og de vokser meget hurtigt. Sætte alle skarpe genstande i et sted, hvor barnet ikke kan nå. Holde alle elektriske installationer er omfattet. Du skal muligvis købe en speciel autostol til din nye baby.

2. Opbevar alle kemikalier op og væk, korrekt forsegles og mærkes. Almindeligt anvendte stoffer som vaskemiddel, aftershave, alkohol kan være giftige for barnet. En låst lagerplads som høj frysere er bedst.

3. Frakobl elektriske ruller, hårtørrer fra stikket punkt, når den ikke er i brug. Kig på din hjørner, der kan lægge nogle unødvendige ledninger, stik osv. Smide dem væk.

4. Opbevar alle plast indpakningsmaterialer, Renseri tasker, plastic mad wrap væk fra børnene. De er en almindelig årsag til kvælning.

5. du kan kræve en vugge til baby til at sove ved siden af dig efter fødslen. En ble skiftende tabel kan du behov-en fast hård tabel med en blød madras som du kan den lille, når du skifter ble. Det er bedre hvis du tilføje nogle skuffer til det, så du kan holde barnets tøj, cremer, shampoo, lægemidler inde i den.

6. det vil være vanskeligt for dig at fodre, ændre baby om natten, så du kan finde det sikrere og mere praktisk at have et par velplacerede lys.

7. Når du køber legetøj, Sørg for at de ikke har små dele eller skarpe kanter. Rangler, klemme legetøj og bideringe i store størrelser er godt for barnet.

8. du kan ønsker at købe en barnevogn for at tage din nyfødte for en afslappet gåtur. Sørg for at købe møbler, der er flammebestandige

9. selv om du amme barnet, skal du muligvis sutteflasker, sterilisator til at holde det sterilt og en modermælkserstatning til brug i nødsituationer.

10. du skal bruge nogle linned elementer, og babytøj til at holde din baby varm og komfortabel. Du skal muligvis flere sæt om dagen.

.

Med dagens hektiske tidsplan, kan at have et nyfødt barn føle overvældende for forældre. Forberedelse vil gøre det lettere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.