Køb nye dæk online

Lokale butikker er ofte ringere med hensyn til udvælgelse og prisfastsættelse. Onlineforhandlere har kanten. Mange onlineforhandlere tilbyder ofte stillede spørgsmål og chatmuligheder, der kan besvare grundlæggende spørgsmål. Telefonisk kundeservice er tilgængelig i normal åbningstid og endda om lørdagen. Selvom det kan virke kontraintuitivt at gøre det online, kan du spare penge og stadig få dine dæk udskiftet. Du kan også spare gas! Sammenlign de forskellige muligheder, før du foretager et køb. Sammenlign online dækbutikker, før du foretager et køb.

Der er mange onlineforhandlere, der sælger en række dæk. Discount Tire Direct tilbyder et bredt udvalg af dæk og skibe til alle områder. National Tires and Battery var engang en del af Sears. Du kan også finde dem online. Discount Tire Direct tilbyder en enorm beholdning og vejhjælp. Selvom disse to virksomheders politikker er forskellige, når det kommer til montering og afbalancering af dæk, tilbyder begge brede udvalg. Begge tilbyder gratis fragt, uanset hvor mange dæk du køber.

Next Tires antyder, at du kender størrelsen på din bils dæk, før du handler. Opbevar disse oplysninger i en notesbog eller i handskerummet på din lastbil. Indtast derefter størrelses- og breddeoplysningerne for dine dæk for at kunne købe nye dæk. Du kan derefter begynde at søge efter det rigtige dæk til din bil. Det er enkelt, hurtigt og problemfrit!

Nogle online dæksælgere har placeringer i butikken. Goodyear tilbyder et netværk, der giver mulighed for returnering. Det kan dog være svært at finde den rigtige størrelse og pasform. Du bliver nødt til at finde en betroet leverandør, der er placeret i dit område. En online leverandør, der er tillid til, giver dig en bred vifte af muligheder. Du kan også vælge den type og pris for monteringsservice, du foretrækker, baseret på din bekvemmelighed.

Sammenlign priser og garantier. Skynd dig ikke, når du køber dæk. Du skal sikre dig, at dækkene er i god stand og sidder korrekt. En donkraft og en skruenøgle skal være inkluderet i dit køretøj. Drej dine dæk en gang hver 5.000 miles. Hvert dæk skal drejes med en hastighed på 20 miles i timen i 10 minutter. Kør aldrig hurtigere end 25 mph under rotationen. Du kan også kontrollere størrelsen og slidbanen på dine dæk.

Costco er et andet populært sted at købe dæk. Costco tilbyder også en online dækafdeling – forhandlere af bildæk der tilbyder afbetaling. Online kan du se dækvalget og vælge din pris. Du kan også betale online for dine dæk. Du kan også besøge Costcos dækcentre. Costco fører mange populære mærker som Bridgestone, Pirelli og BFGoodrich. Du kan også søge online efter dæk efter pris, fælgstørrelse og kørselskrav. Costco tilbyder gratis forsendelse til de fleste af sine online dækbutikker.

Tire Rack er en anden stor ressource til at undersøge forskellige mærker og modeller. Deres hjemmeside indeholder professionelle anmeldelser og kundeudtalelser. Du finder detaljerede oplysninger om forskellige dækfunktioner såsom belastningsklassificeringer og slidbaneafstande på dette websted. Du kan endda planlægge din installation! Det er enkelt, praktisk og let at bruge. Tire Rack er en one-stop-shop, der gør det nemt at købe nye dæk. Tire Rack er et godt valg for travle familier, fordi det giver nem installation.